Skip to end of banner
Go to start of banner

U-Turn onderdelen

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 10 Next »

1 Introductie

De U-turn documentatie gaat in op alle belangrijke onderwerpen over het u-turn platform. Als je op zoek bent naar specifieke stap voor stap handleidingen kun je de U-turn How-to's raadplegen. Inzicht in standaard templates kun je vinden onder Templates.

2 U-turn functionaliteit

De u-turn biedt jou de mogelijkheid om koppelingen tussen één of meerdere applicaties te maken en om deze te laten starten op het gewenste moment. Elk de applicatie bestaat uit meerdere onderdelen, voor elk onderdeel is een documentatie opgesteld. De U-turn documentatie is opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Omgeving

  • Applicaties

  • Koppelingen

  • Scheduler

  • Beheer

  • U-turn Editor

  • Foutmeldingen

2.1 Omgeving

Een organisatie heeft een of meerdere u-turn omgevingen. We onderscheiden een Productie, Test en Acceptatie omgeving. Voor de mogelijkheden van omgevingen, zie Omgeving.

2.2 Applicaties

Voordat je een koppeling maakt dien je eerst een applicatie toe te voegen. Applicaties kun je globaal definiëren om vervolgens data uit te halen of data naar toe te sturen. Voor de mogelijkheden van applicaties, zie applicaties.

2.3 Koppelingen

Het maken van een koppeling bestaat uit het verzamelen van data uit een of meerdere applicaties, het samenbrengen van deze data tot een dataset en het koppelen van de dataset aan een applicatie of een nieuwe koppeling. Voor de mogelijkheden van koppelingen, zie koppeling.

2.4 Scheduler

Koppelingen die gemaakt zijn kun je op de gewenste momenten laten starten. Voor meer informatie over de mogelijkheden van de scheduler, zie Scheduler.

2.5 Beheer

De U-turn biedt jou de mogelijkheid om de status in te zien van alle koppelingen die draaien. Tevens bieden we de mogelijkheid om actief gesignaleerd te worden wanneer er fouten ontstaan. Voor meer informatie over de beheers functionaliteiten, zie Beheer.

2.6 U-turn Editor

Met de U-Turn editor pas je logica toe op diverse onderdelen binnen de applicatie. Met de editor kun je eenvoudige tot complexe logica creeëren om data op de gewenste manier te filteren, te verrijken of aan te passen. Voor meer informatie over de editor, zie U-Turn Editor.

2.7 Foutmeldingen

Bij het maken en draaien van koppelingen kom je foutmeldingen tegen. Om ervoor te zorgen dat je ze snel kan oplossen houden we een lijst bij met foutmelding en wat ze betekenen. Voor de gehele lijst zie, Foutmeldingen.

  • No labels